Money Banking and Financial Markets Stephen Cecchetti 5th Edition- Test Bank

 

To Purchase this Complete Test Bank with Answers Click the link Below

 

https://tbzuiqe.com/product/money-banking-and-financial-markets-stephen-cecchetti-5th-edition-test-bank/

 

If face any problem or Further information contact us At tbzuiqe@gmail.com

 

 

Sample Test

Chapter03

FinancialInstruments,FinancialMarkets,andFinancialInstitutions

 

 

 

Multiple-ChoiceQuestions

 

1.   A financialintermediary:

a.is anagencythatguaranteesa loan.

1.   is a third-party that facilitates a transaction between a borrower and a lender.

c.wouldbeused indirectfinance.

1.   mustbeadepositoryinstitution.

Ans:B

Difficulty: 01 Easy

Learning Objective: 03-01

AACSB:Reflective Thinking

Blooms: Remember

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

2.   Mostindividualsborrow:

a.directlywithouttheuseof afinancialintermediary.

1.   usingafinancialintermediarybecauseitlowersthecostof borrowing.

c.usinga financialintermediary,butwouldsave moneyif theyfinanceddirectly.

1.   withoutusingfinancialintermediaries,preferringcreditcards.

Ans:B

Difficulty: 01 Easy

Learning Objective: 03-01

AACSB:Reflective Thinking

Blooms: Remember

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

3.   Tomobtainsa carloanfromOld TownBank.

a.Thecar loanis Tom’sassetandthebank’sliability.

1.   Thecarloan is Tom’sasset,buttheliabilitybelongstothebank’sdepositors.

c.Thecar loanis Tom’sliabilityandanassetfor Old TownBank.

1.   Thecarloan is Tom’sliabilityanda liabilityof thebank untilTompaysit off.

Ans:C

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

4.   Theultimateroleof thefinancialsystemof acountryis to:

a.provideaplacefor wealthyhouseholdstosave.

1.   bea low-costsourceof funds for government.

c.facilitateproduction,employment,andconsumption.

1.   providejobs in thefinancialsector.

Ans:C

Difficulty:01 Easy

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking Blooms: Remember

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

5.   Loansmadebetweenborrowersand lenders are:

a.liabilitiestothelendersandassets to theborrowerssincetheborrowerobtainsthefunds.

1.   assetsto thelendersandliabilitiesof theborrowerssincethepromisesare madeto the lenders.

c.notpartof eitherparties’assetsor liabilitiesuntiltheloansarerepaid.

1.   liabilitiestoboththelendersandtheborrowers.

Ans:B

Difficulty: 02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:Reflective Thinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

6.   Financialinstrumentsareused tochannelfunds from:

a.saverstoborrowers infinancialmarketsandviafinancialinstitutions.

1.   saverstoborrowers infinancialmarketsbutnotthroughfinancialinstitutions.

c.borrowers tosaversinfinancialmarketsbutnotthroughfinancialinstitutions.

1.   borrowers tosaversthroughfinancialinstitutions,butnotinfinancialmarkets.

Ans:A

Difficulty: 02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:Reflective Thinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

7.   Loansmadebetweenborrowersand lendersare:

a.usuallynottaxableatthefederallevel.

1.   legalonlyin thestateof origination.

c.assetsof thelenders.

1.   assets of theborrowers.

Ans:C

Difficulty: 01 Easy

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Remember

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

8.   Loansmadebetweenlendersandborrowers are:

a.assets to theborrowers.

1.   liabilitiesof thelenders.

c.nottaxableinthestateof origination.

1.   liabilitiesof theborrowers.

Ans:D

Difficulty: 01 Easy

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Remember

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

9.   Theprocessof financialintermediation:

a.createsanetcost toaneconomy.

1.   increasestheeconomy’sabilitytoproduce.

c.is alwaysusedwhena borrowerneedstoobtainfunds.

d.is usedprimarilyinunderdevelopedcountries.

Ans:B

Difficulty:Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

10.                Whichof thefollowingstatementsismostcorrect?

a.Financialintermediariesarebanks.

1.   A bankisafinancialintermediary.

c.Financialintermediariesareinsurancecompanies.

1.   Financialintermediariesareessentialtodirectfinance.

Ans:B

Difficulty: 02 Medium

Learning Objective: 03-03

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstitutions

 

 

 

 

 

 

11.                Whichof thefollowingstatementsismostcorrect?

a.Allbanksarefinancialintermediaries,butnotallfinancialintermediariesarebanks.

1.   Financialintermediariesmustbepubliccorporations.

c.Allfinancialintermediariesareinsurancecompanies.

1.   Financialintermediariesaregovernmentagencies.

Ans:A

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-03

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstitutions

 

 

 

12.                Whichof thefollowingisnotafinancialintermediary?

a.Abank

1.   An insurancecompany

c.TheNewYork StockExchange

1.   A mutualfund

Ans:C

Difficulty: 01 Easy

Learning Objective: 03-03

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Remember

Topic:FinancialInstitutions

 

 

 

13.                Marypurchasesa U.S. Treasurybond;thebond isa(n):

a.assetof theU.S. governmentaswellasanassetfor Mary.

1.   liabilityof theU.S. governmentandanassetfor Mary.

c.assetfor Marybutnota liabilityof theU.S. Government.

1.   assetfor thegovernmentbuta liabilityfor Mary.

Ans:B

Difficulty: 02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

14.                A financialinstrumentwouldinclude:

a.onlyawrittenobligationanda transferof value.

1.   onlya writtenobligationanda specifieddate.

c.awrittenobligation,a transferof value,afuturedate,andcertainconditions.

1.   a writtenobligation,a transferof value,aspecificdatefor payment,uncertainconditions.

Ans:C

Difficulty: 02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

15.                Whichof thefollowingisnotafinancialinstrument?

a.Ashareof Microsoftstock

1.   A U.S. TreasuryBond

c.An electricbill

1.   A lifeinsurancepolicy

Ans:C

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking Blooms: Understand
Topic:FinancialInstruments

 

 

 

16.                SuehasacheckingaccountattheFirstNationalBank;hercheckingaccount isa(n):

a.assetto thebankanda liabilitytoSue.

1.   assettoSueanda liabilitytothebank.

c.assettoSuebutactuallya liabilityto theFederalReserve.

1.   liabilitytoSueuntilshe spendsthefunds.

Ans:B

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

17.                Financialinstrumentsandmoneysharewhichof thefollowingcharacteristics?

a.Bothcan functionasa meansof paymentandastoreof value.

1.   Bothcanfunctionasastoreof valueandallowfor tradingof risk.

c.Bothcan functionby actingasameansof paymentandallowfor tradingof risk.

1.   Bothcanfunctionasastoreof valueeven though theydo notallow for tradingof risk.

Ans:A

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

18.                Financialinstrumentsaredifferentfrommoneybecause they:

a.can actasastoreof valueandmoneycannot.

1.   can’tbeameansof paymentbutmoneycan.

c.can allowfor thetransferof risk.

1.   havegreaterliquidity.

Ans:C

Difficulty: 02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

19.                Juanpurchasesautomobileinsurance;theinsurancecontractis a:

a.financialinstrument.

1.   formof money.

c.transferof riskfromtheinsurancecompanytoJuan.

1.   financialintermediary.

Ans:A

Difficulty: 02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

20.                A bankisafinancialintermediary.Whichof thefollowingstatementsismostaccurate?

a.Thebank’sdepositorsaretheultimatelendersand thebankis theultimateborrower.

1.   Peopleseekingloansfromthebankaretheultimatespenderswhilethebankis theultimate lender.

c.Thebank’sdepositorsaretheultimatelenders,whilethoseseekingloansfromthebank arethe ultimatespenders.

1.   Thoseseekingloansfromthebankaretheultimatespenders;thebank’sstockholdersarethe ultimatelenders.

Ans:C

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

 

 

 

 

 

21.                Whichof thefollowingstatementsismostcorrect?

a.Whenarisk isdifficulttopredict,financialinstrumentsarecreatedto transfertheserisks.

1.   Financialinstrumentsarecreatedto transferrisks thatarerelativelyeasytopredict.

c.Financialinstrumentsrequirecertaintyof aneventtobeabletotransferrisk.

1.   Financialinstrumentseliminatetheriskfromuncertainty,theydo nottransferit.

Ans:B

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

22.                Standardizationof financialinstrumentshasoccurredasaresultof:

a.theruleof 70.

1.   thelawof demand.

c.economiesof scale.

1.   thelawof supply.

Ans:C

Difficulty: 01 Easy

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Remember

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

23.                Moredetailedfinancialinstrumentstendtobe:

a.lesscostlybecauseallpossiblecontingenciesarecovered.

1.   morecostlybecauseit willcost moretocreate.

c.moredesirablethanlessdetailedones,no matterwhattheprice.

1.   lesscostlybecausetheycan bestandardizedmoreeasily.

Ans:B

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

24.                Manyfinancialinstrumentsarestandardizedbecause:

a.itisbelievedthatmost partiestoacontractdo notreadthemanyway.

1.   complexityiscostly,themorecomplexacontract,themoreitcoststocreate.

c.thestandardizationof contractsmakesthemhardertounderstand.

1.   it isrequiredbythegovernment.

Ans:B

Difficulty: 02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

25.                A shareof Ford MotorCompanystock isanexampleof:

a.anon-standardizedfinancialinstrument.

1.   a standardizedfinancialinstrument.

c.anon-standardizedfinancialinstrumentsincetheirpricescandifferovertime.

1.   a financialinstrumentwithoutrisk.

Ans:B

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:Reflective Thinking

Blooms:Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

26.                A counterpartytoafinancialinstrumentisalways the:

a.issuerof thefinancialinstrument.

1.   governmentagencyguaranteeingthevalueof theinstrument.

c.personor institution thatpurchasesthefinancialinstrument.

1.   personor institutionthatison theothersideof thefinancialcontract.

Ans:D

Difficulty: 01 Easy

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Remember

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

27.                Theinformationconcerningtheissuerof afinancialinstrument:

a.needstobecompleteandclosely monitoredbythebuyersof theinstrumentfor change.

1.   is somewhatnon-standardizedtominimizethecostof theinstrument.

c.is usuallystandardizedtotheessentialinformationrequiredby thebuyers.

1.   is closely monitoredbythebuyersof theseinstrumentsfor change.

Ans:C

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:Analytical Thinking

Blooms:Analyze

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

 

28.                Asymmetricinformationinfinancialmarketsisapotentialproblemusuallyresultingfrom:

a.borrowershavingmoreinformationthan thelenders.

1.   lendershavingmoreinformationthanborrowers.

c.thefactthatpeoplearebasicallydishonest.

1.   theuncertaintyaboutFederalReservemonetarypolicy.

Ans:A

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-02

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialMarkets

 

 

 

29.                Agenciesexistwhichratebonds basedon characteristicsof theborrower.Suchbond rating agenciesareanexampleof a financialmarketresponsedesignedto:

a.increaseinformationasymmetry.

1.   decreasetherealreturn tobondholders.

c.providea lower costsolutionto thehigh costof information.d. transferriskfromthebuyerto theratingagency.

Ans:C

Difficulty:03 Hard

Learning Objective: 03-02

AACSB:Analytical Thinking

Blooms: Evaluate

Topic:FinancialMarkets

 

 

 

30.                Thebettertheinformationprovidedtofinancialmarkets the:

a.lesstheamountof funds transferredbetweensaversandborrowers.

1.   greatertheamountof funds transferredbetweensaversandborrowers, thoughrisk increases.

c.higherthereturnrequiredby lenders.

1.   greaterwillbetheflowof funds in these markets.

Ans:D

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-02

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialMarkets

 

 

 

31.                Financialmarketsenablethetransferof riskby:

a.requiringthatrisk-averseinvestorshaveaccesstoU.S. Treasurybond markets.

1.   allowing individualsandfirmslesswilling tobearrisk totransferrisk tootherindividualsand firms morewilling tobearrisk.

c.makingsurethathigherdefaultrisk isoffsetby greaterliquidity.

1.   enablingevenunsophisticatedinvestorstopurchasehighlycomplexfinancialinstruments.

Ans:B

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-02

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialMarkets

 

 

 

32.                A borrowerhasinformationthatis not available to a prospective lender; this is an example of:

a.awiseborrowerandanunwise lender.

1.   atransferof risk.

c.informationasymmetry.

1.   liquidityrisk.

Ans:C

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-02

AACSB:Reflective Thinking

Blooms:Understand

Topic:FinancialMarkets

 

 

 

33.                Disabilityincomeinsuranceis:

a.insuranceborrowerscantakeoutincasethecompanytheyinvestindefaults.

1.   insurancethat makespaymentsof wagestoworkerswhen thecompanytheywork for is disabledduetoanaturaldisaster.

c.insurancethat makespaymentstoworkerswhentheyareunabletowork duetoan injury.

1.   onlyavailablethroughthegovernmentaspartof theSocialSecuritySystem.

Ans:C

Difficulty:01 Easy

Learning Objective: 03-01

AACSB:Reflective Thinking

Blooms: Remember

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

34.                Theowner of asmallbusinessappliesfor a bankloanandtells theloanofficerthatthefunds willbeused toexpandinventoryfor theupcomingholidayseason.Thesmallbusinessfinds itself inneedof additionalfunds tomeetthemonthlyrentfor thenextquarterandtheowneruses the loanproceedstopaytherent.Thisisanexampleof:

a.liquidityrisk.

1.   defaultrisk.

c.a lackof diversificationfor thebank.

1.   informationasymmetry.

Ans:D

Difficulty: 02 Medium

Learning Objective: 03-02

AACSB:Analytical Thinking

Blooms:Apply

Topic:FinancialMarkets

 

 

 

35.                A shareof Microsoftstock wouldbestbedescribedas whichof thefollowing?

a.Aderivativeinstrument

1.   A meansof payment

c.An underlyinginstrument

1.   A debtinstrument

Ans:C

Difficulty: 02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:Reflective Thinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

36.                A derivativeinstrument:

a.comesintoexistenceaftertheunderlyinginstrumentis indefault.

1.   is a low-riskfinancialinstrumentusedbyhighlyrisk-aversesavers.

c.getsitsvalueandpayoff fromtheperformanceof theunderlyinginstrument. d. shouldbepurchasedpriortopurchasingtheunderlyingsecurity.

Ans:C

Difficulty: 02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

37.                A futurescontractisanexampleof:

a.aderivativeinstrument.

1.   an instrumentusedsolelyby financialinstitutions.

c.ahigh-risksecuritythatwillonlyhavevalueifcertaineventsoccur.

1.   a contractthatis tradedbutisnotafinancialinstrument.

Ans:A

Difficulty: 01 Easy

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Remember

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

 

38.                Theprimaryuse of derivativecontractsis:

a.for IRA andotherpensionplanssincetheyonlyhavevaluewell into thefuture.

1.   toshiftriskamong investors.

c.for investorsseekinga greaterreturnbytakinggreaterrisk.

1.   toadd to theprofitsan investorobtainsthroughinformationasymmetry.

Ans:B

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

39.                Consideringthevalueof a financialinstrument,thebiggerthesizeof thepromised payment the:

a.lessvaluablethefinancialinstrumentbecauseriskmustbegreater.

1.   longeraninvestorhastowaitfor thepayment.

c.morevaluablethefinancialinstrument.

1.   greatertherisk.

Ans:C

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

40.                Consideringthevalueof a financialinstrument,thesoonerthepromisedpaymentismade:

a.thelessvaluableis thepromisetomakeit sincetimeisvaluable.

1.   thegreatertherisk, thereforethepromisehasgreatervalue.

c.themorevaluableis thepromisetomakeit.

1.   thelessrelevantis thelikelihoodthatthepaymentwillbemade.

Ans:C

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

41.                Consideringthevalueof a financialinstrument,the morelikelyit is thepaymentwillbe made:

a.themorevaluablethefinancialinstrument.

1.   thelessvaluableis theinstrumentbecauserisk is lower.

c.thelessvaluableis thefinancialinstrumentbecauseit ishighlyliquid.

1.   thegreatertheuncertainty;thereforethelessvaluableis thefinancialinstrument.

Ans:A

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

42.                Consideringthevalueof a financialinstrument,thecircumstancesunderwhichthepayment is tobemadeinfluencethevaluebecause:

a.welikeuncertainpayoffs becausethisadds tothereturn.

1.   paymentsthatare madewhenweneedthemthemostaremorevaluable.

c.thesoonerthepaymentis tobemadethebetter.

1.   weknow whencertaineventsaregoingtooccurand thatiswhenwewantthepayment.

Ans:B

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

43.                Thefundamentalcharacteristicsinfluencingthevalueof afinancialinstrumentincludeeach of thefollowingexcept:

a.thesizeof thepaymentpromised.

1.   whenthepromisedpaymentwillbemade.

c.wheretheinstrumentis traded.

1.   thelikelihoodof payment.

Ans:C

Difficulty: 01 Easy

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Remember

Topic:FinancialInstruments

 

 

44.                Thevalueof afinancialinstrumentrisesas:

a.thesizeof thepaymentpromiseddecreases.

1.   thepromisedpaymentismadesoonerratherthan later.c.itis lesslikelythepaymentwillbemade.

2.   thepaymentsare madewhentheprospectiveinvestorneedsthemleast.

Ans:B

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

45.                Consider thepricepaidfor debtissuedbytheStateof California.Whichof thefollowing wouldlead toa decreasein thevalueof Stateof Californiabonds?

a.TheStateof Californiabonds areinsmalldollaramounts.

1.   TheStateof Californiabonds havea shorter maturity.

c.TheStateof Californiaexperiencesafiscalcrisisthat makesitlesslikelyitwillbeableto honor itsinterestpayments.

1.   TheStateof Californiapaysback itspreviousbonds aheadof schedule.

Ans:C

Difficulty:03 Hard

Learning Objective: 03-01

AACSB:Analytical Thinking

Blooms:Analyze

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

46.                Financialinstrumentsusedprimarilyasstoresof valueincludeeachof thefollowing, except:

a.bonds.

1.   futurescontracts.

c.stocks.

1.   homemortgages.

Ans:B

Difficulty: 01 Easy

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Remember

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

47.                Financialinstrumentsusedprimarilyasstoresof valuewouldnotinclude:

a.a car insurancepolicy.

1.   a U.S. Treasurybond.

c.sharesof GeneralMotorsstock.

1.   a homemortgage.

Ans:A

Difficulty: 01 Easy

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Remember

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

 

 

 

 

 

48.                Financialinstrumentsusedprimarilytotransferriskwouldincludeallof thefollowing, except:

a.an insurancecontract.

1.   a futurescontract.

c.options.

1.   a bankloan.

Ans:D

Difficulty:02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

49.                Financialinstrumentsusedprimarilytotransferriskwouldnotinclude:

a.a bank loan.

1.   options.

c.an insurancepolicy.

1.   homemortgages.

Ans:A

Difficulty: 02 Medium

Learning Objective: 03-01

AACSB:ReflectiveThinking

Blooms: Understand

Topic:FinancialInstruments

 

 

 

50.                Whichof thefollowingfinancialinstrumentsisusedmainlyto transferrisk?

a.Asset-backedsecurities

1.   Bonds

c.Options

1.   Stocks

Ans:C

Difficulty: 01 Easy

Learning Objective: 03-01

AACSB:Knowledge Application

Blooms: Remember

Topic:FinancialInstruments

 

Comments

Popular posts from this blog

Organic Chemistry 6th Edition By Brown Foote Iverson – Test Bank

Operations And Supply Chain Management 14 Edition By Jacobs – Test Bank

Pharmacology For Canadian Health Care Practice 3rd Edition By Linda Lane Lilley – Test Bank