Microbiology An Introduction 12th Edition by Gerard J. Tortora -Test Bank
To Purchase
this Complete Test Bank with Answers Click the link Below
If face any problem or
Further information contact us At tbzuiqe@gmail.com
Sample Test
Microbiology: An Introduction, 12e, (Tortora)
Chapter 3 Observing Microorganisms Through a
Microscope
3.1 Multiple-Choice Questions
1) Which of the following is NOT equal to 1 mm?
1. A)
0.001 m
2. B)
106nm
3. C)
0.1 cm
4. D)
100 μm
5. E)
10-3m
Answer: D
Section: 3.1
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
Learning Outcome: 3.1
2) What structure does light pass through after leaving the
condenser in a compound light microscope?
1. A)
ocular lens
2. B)
objective lens
3. C)
specimen
4. D)
illuminator
Answer: C
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.2
3) Which of the following pairs is mismatched?
1. A)
nigrosin – negative stain
2. B) methylene
blue – simple stain
3. C)
acidic dye – capsule stain
4. D)
basic dye – negative stain
5. E)
crystal violet – simple stain
Answer: D
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Analysis
ASMcue Outcome: 8.1
Learning Outcome: 3.7
4) Which of the following places the steps of the Gram stain in
the correct order?
1-Alcohol-acetone
2-Crystal violet
3-Safranin
4-Iodine
1. A)
1-2-3-4
2. B)
2-1-4-3
3. C)
2-4-1-3
4. D)
4-3-2-1
5. E)
1-3-2-4
Answer: C
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Application
ASMcue Outcome: 8.1
Learning Outcome: 3.9
5) Which of the following pairs is mismatched?
1. A)
alcohol-acetone — decolorizer
2. B)
crystal violet — basic dye
3. C)
safranin — acid dye
4. D)
iodine — mordant
5. E)
carbolfuchsin — basic dye
Answer: C
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Analysis
ASMcue Outcome: 8.1
Learning Outcome: 3.7
6) Which of the following is NOT true regarding the acid-fast
stain?
1. A) It
is used to identify members of the genus Mycobacterium.
2. B)
Acid-fast cells retain the primary dye after treatment with acid-alcohol.
3. C) If
cells are acid-fast, they are gram-negative.
4. D)
Acid-fast cells appear red in a completed acid-fast stain.
5. E)
Non-acid-fast microbes appear blue in a completed acid-fast stain.
Answer: C
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 8.1
Learning Outcome: 3.10
7) The purpose of a mordant in the Gram stain is to
1. A)
remove the simple stain.
2. B)
make the bacterial cells larger.
3. C)
make the flagella visible.
4. D)
prevent the crystal violet from leaving the cells.
5. E)
make gram-negative cells visible.
Answer: D
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 8.1
Learning Outcome: 3.10
8) Which of the following places the steps in the correct
sequence?
1-Staining
2-Making a smear
3-Fixing
1. A)
1-2-3
2. B)
3-2-1
3. C) 2-3-1
4. D)
1-3-2
5. E)
The order is unimportant.
Answer: C
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Application
ASMcue Outcome: 8.1
Learning Outcome: 3.8
9) The negative stain is used to
1. A)
visualize endospores.
2. B)
determine Gram reaction.
3. C)
determine flagella arrangement.
4. D)
visualize capsules.
5. E)
determine cell size.
Answer: E
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.11
10) Simple staining is often necessary to improve contrast in
which microscope?
1. A) compound
light microscope
2. B)
phase-contrast microscope
3. C)
darkfield microscope
4. D)
fluorescence microscope
5. E)
electron microscope
Answer: A
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.8
11) Which microscope is used to see internal structures of cells
in a natural state?
1. A)
compound light microscope
2. B)
phase-contrast microscope
3. C)
darkfield microscope
4. D)
fluorescence microscope
5. E)
electron microscope
Answer: B
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Comprehension
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.4
12) Which microscope uses visible light?
1. A)
confocal microscope
2. B)
differential interference contrast microscope
3. C)
fluorescence microscope
4. D)
scanning acoustic microscope
5. E)
scanning electron microscope
Answer: B
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Comprehension
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.4
13) Which microscope achieves the highest magnification and
greatest resolution?
1. A)
compound light microscope
2. B)
phase-contrast microscope
3. C) darkfield
microscope
4. D)
fluorescence microscope
5. E)
electron microscope
Answer: E
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.4
14) In using this microscope, the observer does NOT look
directly at an image through a lens.
1. A)
compound light microscope
2. B)
phase-contrast microscope
3. C)
darkfield microscope
4. D)
fluorescence microscope
5. E)
electron microscope
Answer: E
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.5
15) This microscope produces an image of a light cell against a
dark background; internal structures are NOT visible.
1. A)
compound light microscope
2. B)
phase-contrast microscope
3. C)
darkfield microscope
4. D)
fluorescence microscope
5. E)
electron microscope
Answer: C
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.4
16) A virus measures 100 nm in length. What is its length in μm?
1. A) 10
μm
2. B) 1
μm
3. C)
0.1 μm
4. D)
0.01 μm
5. E)
0.001 μm
Answer: C
Section: 3.1
Bloom’s Taxonomy: Application
Learning Outcome: 3.1
17) Which of the following is never useful for observing living
cells?
1. A)
phase-contrast microscope
2. B)
darkfield microscope
3. C)
scanning acoustic microscope
4. D)
scanning electron microscope
5. E)
brightfield microscope
Answer: D
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Comprehension
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.5
18) A microorganism measures 5 μm in length. Its length in mm
would be
1. A)
500 mm.
2. B) 50
mm.
3. C)
0.5 mm.
4. D)
0.05 mm.
5. E)
0.005 mm.
Answer: E
Section: 3.1
Bloom’s Taxonomy: Application
Learning Outcome: 3.1
19) Which of the following correctly traces the path of light
through the compound microscope?
1. A)
light source; condenser; specimen; objective lens; ocular lens
2. B)
condenser; light source; specimen; ocular lens; objective lens
3. C)
light source; specimen; condenser; objective lens; ocular lens
4. D)
condenser; light source; specimen; objective lens; ocular lens
5. E)
light source; condenser; objective lens; specimen; ocular lens
Answer: A
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.2
20) Figure 3.1
In Figure 3.1, line “c” points to the microscope’s
1. A)
illuminator.
2. B)
condenser.
3. C)
ocular lens.
4. D)
objective lens.
Answer: B
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.2
21) Which microscope can be used to visualize DNA or botulinum
toxin?
1. A)
compound light microscope
2. B)
phase-contrast microscope
3. C)
scanning tunneling microscope
4. D)
confocal microscope
5. E)
scanning electron microscope
Answer: C
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.6
22) Which microscope is used to observe a specimen that emits
light when illuminated with an ultraviolet light?
1. A)
compound light microscope
2. B)
phase-contrast microscope
3. C)
darkfield microscope
4. D)
fluorescence microscope
5. E)
electron microscope
Answer: D
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.4
23) Which microscope is most useful for visualizing a biofilm?
1. A)
compound light microscope
2. B)
phase-contrast microscope
3. C)
fluorescence microscope
4. D)
scanning acoustic microscope
5. E)
transmission electron microscope
Answer: D
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Comprehension
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.6
24) Which microscope takes advantage of differences in the
refractive indexes of cell structures?
1. A)
compound light microscope
2. B)
phase-contrast microscope
3. C)
darkfield microscope
4. D)
fluorescence microscope
5. E)
electron microscope
Answer: B
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.4
25) You are performing a Gram stain on gram-positive bacteria
and you stop after the addition of the first dye. What is the appearance of the
bacteria at this point?
1. A)
purple
2. B)
red
3. C)
colorless
4. D)
brown
Answer: A
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Application
ASMcue Outcome: 8.1
Learning Outcome: 3.9
26) You are performing a Gram stain on gram-negative bacteria
and you stop after the addition of the mordant. What is the appearance of the
bacteria at this point?
1. A)
purple
2. B)
red
3. C)
colorless
4. D)
brown
Answer: A
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Application
ASMcue Outcome: 8.1
Learning Outcome: 3.9
27) You are performing a Gram stain on gram-negative bacteria
and you stop after the decolorizer step. What is the appearance of the bacteria
at this point?
1. A)
purple
2. B)
red
3. C)
colorless
4. D)
brown
Answer: C
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Application
ASMcue Outcome: 8.1
Learning Outcome: 3.9
28) You are performing a Gram stain on gram-positive bacteria
and you stop after the addition of the counterstain. What is the appearance of
the bacteria at this point?
1. A)
purple
2. B)
red
3. C)
colorless
4. D)
brown
Answer: A
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Application
ASMcue Outcome: 8.1
Learning Outcome: 3.9
29) Which type of stain is most useful in helping clinicians to
decide which antibiotic to prescribe for a bacterial infection?
1. A)
negative stain
2. B)
simple stain
3. C) Gram
stain
4. D)
endospore stain
5. E)
flagella stain
Answer: C
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Analysis
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.10
Global Outcome: 2
30) Which of the following pairs is mismatched?
1. A)
confocal microscope – produces a three-dimensional image
2. B)
darkfield microscope – uses visible light
3. C)
fluorescence microscope – uses a fluorescent light
4. D)
scanning electron microscope – produces a three-dimensional image
5. E)
scanning tunneling microscope – allows visualization of atoms
Answer: C
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Analysis
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.4
31) What is the total magnification of a specimen viewed with a
10x ocular lens and a 45x objective lens?
4. A)
4.5x
5. B)
10x
6. C)
45x
7. D)
100x
8. E)
450x
Answer: E
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Application
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.3
32) You are studying a cell structure that is approximately 100
nm in size. Which of the following provides the greatest magnification you can
use to see this structure?
1. A)
brightfield microscope
2. B)
darkfield microscope
3. C)
transmission electron microscope
4. D)
phase-contrast microscope
5. E)
scanning electron microscope
Answer: E
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Analysis
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.6
Global Outcome: 2
33) Which microscope uses two beams of light to produce a
three-dimensional color image?
1. A)
fluorescence microscope
2. B)
phase-contrast microscope
3. C)
darkfield microscope
4. D)
DIC microscope
5. E)
electron microscope
Answer: D
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.4
34) Which microscope is used to see intracellular detail in a
living cell?
1. A)
fluorescence microscope
2. B)
two-photon microscope
3. C)
atomic force microscope
4. D)
transmission electron microscope
5. E)
brightfield microscope
Answer: B
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Application
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.4
35) Which microscope is used to observe viruses and the internal
structure of thinly sectioned cells?
1. A)
transmission electron microscope
2. B)
darkfield microscope
3. C)
fluorescence microscope
4. D)
brightfield microscope
5. E)
scanning electron microscope
Answer: A
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Application
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.6
36) Which microscope is used to see detail of a 300-nm virus?
1. A)
fluorescence microscope
2. B)
phase-contrast microscope
3. C)
darkfield microscope
4. D)
DIC microscope
5. E)
electron microscope
Answer: E
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Application
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.6
37) Assume you stain Bacillus by
applying malachite green with heat and then counterstaining with safranin.
Through the microscope, the green structures are
1. A)
cell walls.
2. B)
capsules.
3. C)
endospores.
4. D)
flagella.
5. E)
The answer cannot be determined.
Answer: C
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Comprehension
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.11
38) Which step in the Gram stain is the critical step in
differentiating gram-positive cells from gram-negative cells?
1. A)
safranin
2. B)
alcohol-acetone
3. C)
iodine
4. D)
crystal violet
Answer: B
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Analysis
ASMcue Outcome: 8.1
Learning Outcome: 3.9
39) You find colorless areas in cells in a Gram-stained smear.
What should you apply next?
1. A) an
acid-fast stain
2. B) a
flagella stain
3. C) a
capsule stain
4. D) an
endospore stain
5. E) a
simple stain
Answer: D
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Analysis
ASMcue Outcome: 8.1
Learning Outcome: 3.9
40) Which microscope is best used for observing the surfaces of
intact cells and viruses?
1. A)
phase-contrast microscope
2. B)
darkfield microscope
3. C)
fluorescence microscope
4. D)
brightfield microscope
5. E)
scanning electron microscope
Answer: E
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Comprehension
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.6
41) Bacterial smears are fixed before staining to
1. A)
affix the cells to the slide.
2. B)
make their walls permeable.
3. C)
accept stain.
4. D)
make the cells visible.
Answer: A
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 8.1
Learning Outcome: 3.8
42) The resolution of a microscope can be improved by changing
the
1. A)
condenser.
2. B)
fine adjustment.
3. C)
wavelength of light.
4. D)
diaphragm.
5. E)
coarse adjustment.
Answer: C
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Application
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.3
43) A student is looking at a bacterial specimen using the oil
immersion lens, but has forgotten to put immersion oil on the slide. The
specimen will appear
1. A)
smaller than it would if immersion oil was used.
2. B)
larger than it would if immersion oil was used.
3. C)
somewhat fuzzy and have poor resolution.
4. D)
the same as it would if the immersion oil was used.
5. E) to
have no color.
Answer: C
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Comprehension
ASMcue Outcome: 8.1
Learning Outcome: 3.3
44) The purpose of the ocular lens is to
1. A)
improve resolution.
2. B)
magnify the image from the objective lens.
3. C)
decrease the refractive index.
4. D)
increase the light.
5. E)
decrease the light.
Answer: B
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.3
45) In microscopy, the term resolution
1. A)
refers to the ability to distinguish fine structure and detail in a specimen.
2. B) is
the same as the total magnification of a specimen.
3. C) is
improved when longer wavelengths of light are employed.
4. D) is
only observed in stained specimens.
5. E)
refers to magnification when using the electron microscope.
Answer: A
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.3
3.2 True/False Questions
1) The counterstain used in the Gram stain is a basic dye.
Answer: TRUE
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Comprehension
ASMcue Outcome: 8.1
Learning Outcome: 3.7
2) In a completed Gram stain, gram-negative bacteria are colorless.
Answer: FALSE
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 8.1
Learning Outcome: 3.9
3) In a completed Gram stain, gram-positive bacteria are purple.
Answer: TRUE
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 8.1
Learning Outcome: 3.9
4) If acid-fast bacteria are stained with the Gram stain, they
will stain gram-negative.
Answer: FALSE
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Application
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.10
5) The limit of resolution of the compound microscope
illuminated with visible light is approximately 0.2 μm.
Answer: TRUE
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.3
6) Both phase-contrast microscopy and differential interference contrast
microscopy are used to
view the internal structures of cells without staining.
Answer: TRUE
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Comprehension
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.4
7) Cells viewed in darkfield microscopy appear similar to those
stained with the negative stain.
Answer: TRUE
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Comprehension
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.4
8) The capsules and flagella of bacteria can be observed in
gram-stained smears.
Answer: FALSE
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Comprehension
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.11
9) The greater resolution of the electron microscope compared to
the compound microscope is due to the longer wavelengths of the electrons used
to examine specimens.
Answer: FALSE
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.6
10) Scanned probe microscopy is used to examine fine detail of
molecular complexes, such as blood clots, or molecules, such as DNA.
Answer: TRUE
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Application
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.6
3.3 Essay Questions
1) In 1877, Robert Koch thought preparing permanently stained
slides would be valuable. Why
was his assessment correct?
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Synthesis
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.8
Global Outcome: 2
2) In 1884, Hans Christian Gram described a method of staining
bacterial cells while not staining surrounding animal tissues. However, he
thought that the staining method he developed was faulty because not all
bacteria stained. In a letter to the editor of the journal in which Gram
published his findings, write your response to Gram’s concern.
Section: 3.3
Bloom’s Taxonomy: Evaluation
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.10
Global Outcome: 2
3) You are working in a clinical laboratory and you need to
examine an unstained urine sample for the presence of bacteria. What type of
light microscope should you use to observe this specimen? Explain your answer.
Section: 3.2
Bloom’s Taxonomy: Application
ASMcue Outcome: 2.1
Learning Outcome: 3.4
Global Outcome: 2
Microbiology: An Introduction, 12e, (Tortora)
Chapter 4 Functional Anatomy of Prokaryotic and
Eukaryotic Cells
4.1 Multiple-Choice Questions
1) Which of the following statements is INCORRECT regarding
prokaryotic cells?
1. A)
Their DNA is not enclosed within a membrane.
2. B)
They lack membrane-enclosed organelles.
3. C)
They typically have a circular chromosome.
4. D)
They reproduce by binary fission.
5. E) They
lack a plasma membrane.
Answer: E
Section: 4.1
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.2
Learning Outcome: 4.1
2) Each of the following statements concerning the gram-positive
cell wall is true EXCEPT
1. A) it
maintains the shape of the cell.
2. B) it
is sensitive to lysozyme.
3. C) it
protects the cell in a hypertonic environment.
4. D) it
contains teichoic acids.
5. E) it
is sensitive to penicillin.
Answer: C
Section: 4.4
Bloom’s Taxonomy: Analysis
ASMcue Outcome: 2.2
Learning Outcome: 4.5
Global Outcome: 2
3) Which of the following statements best describes what happens
when a bacterial cell is placed in a solution containing 5% NaCl?
1. A)
Sucrose will move into the cell from a higher to a lower concentration.
2. B)
The cell will undergo osmotic lysis.
3. C)
Water will move out of the cell.
4. D)
Water will move into the cell.
5. E) No
change will result; the solution is isotonic.
Answer: C
Section: 4.5
Bloom’s Taxonomy: Comprehension
Learning Outcome: 4.9
Global Outcome: 2
4) A gram-positive bacterium suddenly acquires resistance to the
antibiotic methicillin. This trait most likely occurred due to acquisition of
new genetic information through
1. A)
conjugation.
2. B)
binary fission.
3. C)
meisosis.
4. D)
transformation.
5. E)
transduction.
Answer: A
Section: 4.3
Bloom’s Taxonomy: Comprehension
ASMcue Outcome: 4.1
Learning Outcome: 4.4
Global Outcome: 2
5) By which of the following mechanisms can a cell transport a
substance from a lower to a higher concentration?
1. A)
simple diffusion
2. B)
facilitated diffusion
3. C)
active transport
4. D)
extracellular enzymes
5. E)
aquaporins
Answer: C
Section: 4.5
Bloom’s Taxonomy: Analysis
Learning Outcome: 4.9
Global Outcome: 2
6) Which of the following is NOT a typical characteristic of
most bacterial plasma membranes?
1. A)
site of energy production
2. B)
composed of a phospholipid bilayer
3. C)
contains proteins
4. D)
contains cholesterol
5. E) is
selectively permeable
Answer: D
Section: 4.5
Bloom’s Taxonomy: Comprehension
ASMcue Outcome: 2.4
Learning Outcome: 4.8
Global Outcome: 2
7) Which one of the following organisms has a cell wall?
1. A)
protoplasts
2. B)
fungi
3. C) L
forms
4. D)
mycoplasmas
5. E)
animal cells
Answer: B
Section: 4.7
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.4
Learning Outcome: 4.14
Global Outcome: 7
8) Which of the following statements is TRUE?
1. A)
Endospores are for reproduction.
2. B)
Endospores allow a cell to survive environmental changes by producing a dormant
period with no growth.
3. C)
Endospores are easily stained in a Gram stain.
4. D) A
cell produces one endospore and keeps growing.
5. E) A
cell can produce many endospores.
Answer: B
Section: 4.5
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.3
Learning Outcome: 4.12
9) Which of the following pairs is mismatched?
1. A)
endoplasmic reticulum — internal transport
2. B)
Golgi complex — secretion
3. C)
mitochondria — ATP production
4. D)
centrosome — food storage
5. E)
lysosome — digestive enzymes
Answer: D
Section: 4.11
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
Learning Outcome: 4.19
10) Which of the following organelles most closely resembles a
prokaryotic cell?
1. A)
nucleus
2. B)
mitochondrion
3. C)
Golgi complex
4. D)
vacuole
5. E)
cell wall
Answer: B
Section: 4.11
Bloom’s Taxonomy: Comprehension
Learning Outcome: 4.18
Global Outcome: 7
Figure 4.1
11) Which drawing in Figure 4.1 is a tetrad?
1. A) a
2. B) b
3. C) c
4. D) d
5. E) e
Answer: B
Section: 4.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
Learning Outcome: 4.2
12) Which drawing in Figure 4.1 possesses an axial filament?
1. A) a
2. B) b
3. C) c
4. D) d
5. E) e
Answer: A
Section: 4.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
ASMcue Outcome: 2.3
Learning Outcome: 4.2
13) Which drawing in Figure 4.1 is streptococci?
1. A) a
2. B) b
3. C) c
4. D) d
5. E) e
Answer: D
Section: 4.2
Bloom’s Taxonomy: Knowledge
Learning Outcome: 4.2
Comments
Post a Comment